Mireia Dolç

Mireia Dolç ©Mireia Dolç
BIOGRAFIA

Nascuda a Barcelona, Mireia Dolç comença els seus estudis amb el seu pare, Xavier Dolç, i amb els mestres M. À. Miró, J. Sirena, E. Jávega, M. Aparici, E. Giménez, D. Muñoz i F. Roig. També estudia al Col·legi de Teatre de Barcelona amb P. Gadish, M. Miralles, O. Mas, J. Vidal i D. Livermore. Més tard, es continua formant amb els mestres P. Domingo, C. Gallardo-Domâs, E. LLoris, A. L. Chova, i R. Vignyoles.

Ha treballat amb la companyia de José Luís Moreno al Teatro de la Latina i a Las Ventas de Madrid, als musicals Mar i Cel, Scaramouche, La Botiga dels Horrors, Flor de Nit, El Mikado o Els Pirates, i en diverses òperes com Rigoletto, Maruxa  Don Gil de Alcalá i Carmen. Ha participat en diversos concerts del Rèquiem de Mozart i del I Rèquiem d’A. Guinovart sota la batuta del director Xavier Puig.

Actualment treballa com a reforç del cor del Gran Teatre del Liceu.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?