Miren de Miguel

Miren de Miguel ©Lucho Rengifo
BIOGRAFIA

Miren de Miguel és llicenciada en Periodisme i en Interpretació i Teatre Contemporani, així com en Cant Líric i Màster en Vocal Coach. És autora de projectes propis, on desenvolupa muntatges lligats al feminisme, com a Tutte contro Verdi, Quedatemistates y devuélveme mi dignidad o Cómo ser soprano y no morir en el intento,nominat als Premis Max de Teatre. El gènere del cabaret és un camp on de Miguel indaga especialment creant projectes com ara So In Love, sobre la vida i l’obra del compositor Cole Porter o Coming Back as a Man. Alguns dels seus muntatges es caracteritzen per barrejar la lírica amb la música electrònica, explorant noves tendències musicals, és el cas d’Allegro ma non troppo, en col·laboració amb l’artista audiovisual Mauri Martín Marín. Va participar en el programa de televisió Got talent i actualment dirigeix ​​artísticament projectes corals on la posada en escena i la dramatúrgia en són una peça fonamental.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?