Montserrat Meneses

Montserrat Meneses ©Montserrat Meneses
BIOGRAFIA

Inicia els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell. Posteriorment estudia als Conservatoris de Tarragona, Badalona i Barcelona on obté el títol superior de solfeig. Ha assistit a diversos cursos de direcció coral amb Manel Cabero, Josep Prats, Josep Vila, Mireia Barrera, Pierre Cao, Laszlo Heltay i Johan Duyck, entre d’altres.

Ha participat tant de formadora principal com d’assistent en diverses  edicions del Messies participatiu que organitza La Caixa i des de fa set anys és la directora musical del Concert de Nadal per a la gent gran, organitzat per la Regidoria de qualitat de vida, igualtat i esports de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb L’Auditori de Barcelona.

Ha sigut membre de l’equip de professors de la FCEC, ha impartit diversos cursos de direcció coral i de pedagogia i ha col·laborat en diverses edicions del “T’encantarà”, organitzat per L’Auditori de Barcelona.

Ha dirigit formacions corals com ara el Cor Joves Veus del Vendrell, del qual va ser fundadora, la Coral Genciana de Barcelona, el Cor Regina de Manlleu, el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona, i combina la direcció coral amb la tasca docent en diverses escoles i conservatoris de Catalunya. Ha estat directora de l’EMMPAC del curs 10-11 al 13-14.

Actualment dirigeix el cor Veus Blanques, el cor de cambra femení Zongora de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell i el cor Allegro de Barcelona, i forma part de l’equip de professors del curs de direcció del SCIC.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?