Nancy Fabiola Herrera

Nancy Fabiola Herrera ©Fidelio Artist
BIOGRAFIA

Amb una trajectòria plena d’èxits, la mezzosoprano espanyola és aclamada per la crítica per la «bellesa de la seva veu, l’excel·lent musicalitat i la seva imperiosa presència escènica». És especialment aplaudida per les seves interpretacions de Carmen, òpera que ha interpretat al MET de Nova York, a la Royal Opera House de Londres, a l’Arena di Verona, al Teatre Bolshói de Rússia, així com a Berlín, Munich, Dresden, Sidney o Japó, entre d’altres.

La temporada passada va cantar Samsó i Dalila al Teatre de la Maestranza de Sevilla, Bernarda Alba al Teatre de la Zarzuela de Madrid, La Favorita al Teatre Cervantes de Màlaga, Les Contes d’Hoffmann a Pequín, Florencia en el Amazonas a Houston i Washington, El gato montés a Los Angeles, i va debutar al Teatre Colón de Buenos Aires amb La italiana en Algeri i al MET de Nova York amb Salomé.

Entre els seus recents i propers compromisos destaquen Dido i Eneas al Teatre Solís de Montevideo, Bernarda Alba a Màlaga, Bluebird’s Castle al Teatre Colón de Bogotà, Adriana Lecouvrer a Oviedo o el Rèquiem de Mozart amb l’Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola, entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?