Narek Hakhnazaryan

Narek Haknazaryan ©Marco Borggreve
BIOGRAFIA

Des que va guanyar el Primer Premi de Violoncel i la Medalla d’Or al XIV Concurs Internacional Txaikovski el 2011 a l’edat de 22 anys, Narek Hakhnazaryan ha col·laborat amb la majoria d’orquestres importants i en recitals i música de cambra a molts dels festivals més prestigiosos del món.

Els aspectes més destacats de la temporada 2022-2023 inclouen actuacions al Concertgebouw d’Amsterdam en quartet amb Nikolai Lugansky, Nikita Boriso-Glebsky, i Maxim Rysanov; una gira espanyola amb l´Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb Juanjo Mena; concerts a Alemanya amb la Konzerthaus Dortmund i amb la Royal Philharmonic Orchestra al Cadogan Hall de Londres. A més, Hakhnazaryan emprendrà una gira per Califòrnia amb concerts a San Diego, Sacramento i Fresno. Aquesta temporada ha obtingut una residència a la Wiener Konzerthaus, presentant un trio amb Nikita Boriso-Glebsky i Georgy Tchaidze en un abonament de música de cambra.

Hakhnazaryan ha gaudit d’una carrera veritablement global des del seu salt a la fama el 2011 i ha tocat amb orquestres com l’Orquestra de París, l’Orquestra Simfònica de Ràdio Frankfurt, Berlin Konzerthaus, les orquestres simfòniques de Londres, Pittsburgh, Sydney, Chicago i les filharmòniques de Londres, Rotterdam, Estocolm, Los Angeles, Seül, amb directors de la talla de Gergiev, Koopman, Alsop, Lintu, Sokhiev, Robertson, Honeck, Noseda i Netopil. Va participar en una gira per Espanya amb l’Orquestra Simfònica WDR de Colònia/Saraste, als Estats Units amb l’Orquestra Nacional d’Estònia/Neemi Järvi i al Japó amb la Filharmònica Txeca/Bělohlávek. Antic artista BBC New Generation, ha col·laborat amb totes les orquestres de la BBC i va fer un debut excel·lent als BBC Proms. El 2017, la Wiener Konzerthaus va convidar Hakhnazaryan a ser un “Gran Talent” i durant les dues temporades següents va actuar allí regularment en recitals, música de cambra i amb orquestra, sobretot amb la Simfònica de Viena i Hrůša.

El setembre del 2017, el president d’Armènia, Serzh Sargsyan, li va atorgar el títol d’Artista d’Honor d’Armènia.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?