Natalia Mediavilla

BIOGRAFIA

Nascuda a Bilbao el 1978, Natalia és violí tutti dins la Secció Primers Violins L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Va estudiar al Conservatori Juan Crisóstomo de Arriaga de Bilbao i, després, a l’Escola Superior de Música Reina Sofia amb Jose Luis García Asensio, on va obtenir el Títol Superior de Música. Fa vint-i-un anys que és membre de l’orquestra i, durant aquest període, a més a més, ha format part de diferents agrupacions de flamenc, de música cubana i de músiques del món i de diversos projectes de dansa i performance. Actualment, és integrant de la banda de la cantant Rosa Sánchez.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?