Neus Estarellas

BIOGRAFIA

La pianista mallorquina és una apassionada de les avantguardes, la música contemporània i la multidisciplinarietat. Flexibilitat, curiositat, energia, motivació i entusiasme fan de Neus Estarellas una pianista i intèrpret molt sol·licitada.

Neus actua com a solista i músic de cambra/ensemble en sales i festivals com la Elbphilharmonie Hamburg, Festival Éclat Stuttgart, Palau de la Música Catalana, Festival Resonant Bodies New York, Festival Wien Modern, Festival de música contemporània a Aalborg Dinamarca, Festival Achtbrücken Köln, Auditori Reina Sofia, Theaterhaus Stuttgart, L’Auditori de Barcelona, ​​Stadttheater Gießen, Fondation Bullukian Lió o Villa Elisabeth Berlin. El seu interès pels instruments singulars com el teremín i el toy piano, la performance i el teatre musical la porten a realitzar concerts escènics sota la direcció de dramaturgs com H. Goebbels, P. Schimanski o I. Kranabetter; i performances al festival Wittener Tage für Neue Kammermusik i en els museus ZKM Karlsruhe i Futurium Museum Berlin.

És membre dels ensembles de música contemporània Suono Mobile Global i Mobile Beats, i col·labora amb molts altres com Ensemble Ascolta Stuttgart, Garatge Ensemble a Colònia, Crossing Lines Barcelona i Ensemble Modus Novus Madrid. Una gran part de la seva carrera la dedica a treballar estretament amb compositors com M. Spahlinger, B. Furrer, B. Lang, I. Poppe, M. Maierhof, L. Codera, P. Ablinger o M. Marcoll.

Els pianistes N. Hodges, U. Wiget i K. Gerstein, l’Ensemble Modern de Frankfurt, les residències artístiques a París i a Frankfurt han tingut una especial influència en el seu desenvolupament professional. Així mateix, Neus ha estat guardonada més d’una vintena de vegades en diferents certàmens com el Karlsruher Wettbewerb für Zeitgenössische Musik, DAAD, Premi Primer Palau Barcelona, ​​Premi de Música de Manresa, Arjau, Art Jove, Concurs Rotary Club Palma de Mallorca, Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera i Concurs Internacional de Piano Ciutat de Palma, entre d’altres. També ha realitzat gravacions per a Catalunya Ràdio, ORF, SWR, Ràdio Nacional d’Espanya, HR, i DeutschlandRadio.

A nivell pedagògic, dirigeix ​​l’aula de música contemporània per a piano a la Hochschule für Musik de Nürnberg, i és professora al Conservatori Superior de les Illes Balears.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?