Neus Estarellas

BIOGRAFIA

La pianista mallorquina és una apassionada de les avantguardes, la música contemporània i la multidisciplinarietat. Flexibilitat, curiositat, energia, motivació i entusiasme fan de Neus Estarellas una pianista i intèrpret molt sol·licitada.

Neus actua com a solista i mĂşsic de cambra/ensemble en sales i festivals com la Elbphilharmonie Hamburg, Festival Éclat Stuttgart, Palau de la MĂşsica Catalana, Festival Resonant Bodies New York, Festival Wien Modern, Festival de mĂşsica contemporĂ nia a Aalborg Dinamarca, Festival AchtbrĂĽcken Köln, Auditori Reina Sofia, Theaterhaus Stuttgart, L’Auditori de Barcelona, ​​Stadttheater GieĂźen, Fondation Bullukian LiĂł o Villa Elisabeth Berlin. El seu interès pels instruments singulars com el teremĂ­n i el toy piano, la performance i el teatre musical la porten a realitzar concerts escènics sota la direcciĂł de dramaturgs com H. Goebbels, P. Schimanski o I. Kranabetter; i performances al festival Wittener Tage fĂĽr Neue Kammermusik i en els museus ZKM Karlsruhe i Futurium Museum Berlin.

És membre dels ensembles de música contemporània Suono Mobile Global i Mobile Beats, i col·labora amb molts altres com Ensemble Ascolta Stuttgart, Garatge Ensemble a Colònia, Crossing Lines Barcelona i Ensemble Modus Novus Madrid. Una gran part de la seva carrera la dedica a treballar estretament amb compositors com M. Spahlinger, B. Furrer, B. Lang, I. Poppe, M. Maierhof, L. Codera, P. Ablinger o M. Marcoll.

Els pianistes N. Hodges, U. Wiget i K. Gerstein, l’Ensemble Modern de Frankfurt, les residències artĂ­stiques a ParĂ­s i a Frankfurt han tingut una especial influència en el seu desenvolupament professional. AixĂ­ mateix, Neus ha estat guardonada mĂ©s d’una vintena de vegades en diferents certĂ mens com el Karlsruher Wettbewerb fĂĽr Zeitgenössische Musik, DAAD, Premi Primer Palau Barcelona, ​​Premi de MĂşsica de Manresa, Arjau, Art Jove, Concurs Rotary Club Palma de Mallorca, Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera i Concurs Internacional de Piano Ciutat de Palma, entre d’altres. TambĂ© ha realitzat gravacions per a Catalunya RĂ dio, ORF, SWR, RĂ dio Nacional d’Espanya, HR, i DeutschlandRadio.

A nivell pedagògic, dirigeix ​​l’aula de mĂşsica contemporĂ nia per a piano a la Hochschule fĂĽr Musik de NĂĽrnberg, i Ă©s professora al Conservatori Superior de les Illes Balears.

ATENCIĂ“

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.


ATENCIĂ“

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.


SUBSCRIU-TE PER 1 EURO

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que fins el proper 15 de novembre et pots subscriure per només 1€ el primer mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?