Nevermind

Nevermind ©© Rita Cuggia
BIOGRAFIA

L’amor i la passió per la música antiga va portar Anna Besson, Louis Creac’h, Robin Pharo i Jean Rondeau a crear el grup Nevermind l’any 2013. Junts presenten el repertori tradicional d’un quartet (flauta, violí, viola de gamba i clavicèmbal) dels segles xvii i xviii a un públic més ampli i variat. Els seu concerts demostren la seva passió i l’autèntic plaer per la interpretació, amb una complicitat sorprenent i una col·laboració sincera.

El 2014, Nevermind va guanyar el tercer premi i el premi especial del Concurs Van Wassenaer d’Utrecht. El conjunt ha tocat per tot França i Europa, i també als Estats Units, al Boston Early Music Festival i al destacat Oberlin Conservatory d’Ohio. A més, ha viatjat i actuat al Canadà, a Islàndia i a Rússia, sobretot a Sant Petersburg i a la Sala de Concerts de la Filharmònica de Sverdlovsk de Iekaterinburg.

Ha actuat en sales tan prestigioses com l’Auditorium del Louvre, la Salle Cortot i el Teatre dels Camps Elisis de París, així com a l’Ajuntament de Hong Kong, a la Filarmònica de Varsòvia, a la Filarmònica d’Hamburg, a l’Alte Oper de Frankfurt, al Muziekgebouw d’Amsterdam, al Concertgeboew de Bruges, al BOZAR de Brussel·les i a l’LSO St. Luke’s i al Barbican, tots dos a Londres. Les actuacions més destacades de la temporada 2019-2020 van incloure una exitosa gira per Austràlia i altres actuacions al Bel-Air Clavier Festival i a Hong Kong.

El 2016, Alpha/Outhere va publicar el seu primer àlbum, Conversations, amb música de compositors francesos de la primera meitat del segle xviii com Jean-Baptiste Quentin i Louis-Gabriel Guillemain. El segon àlbum, Quatuors Parisiens, està dedicat a Telemann i es va publicar el 2017 amb el mateix segell.

El quartet va aprofundir en el món de la música contemporània per primer vegada l’any 2019 i va publicar La Harpe de David, amb obres que el compositor Philippe Hersant va compondre especialment per a Nevermind. El seu tercer àlbum està actualment en fase d’enregistrament amb el segell Alpha/Outhere i inclou obres dedicades als quartets de Carl Philipp Emanuel Bach.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?