Nevermind

Nevermind ©© Rita Cuggia
BIOGRAFIA

L’amor i la passió per la música antiga va portar Anna Besson, Louis Creac’h, Robin Pharo i Jean Rondeau a crear el grup Nevermind l’any 2013. Junts presenten el repertori tradicional d’un quartet (flauta, violí, viola de gamba i clavicèmbal) dels segles xvii i xviii a un públic més ampli i variat. Els seu concerts demostren la seva passió i l’autèntic plaer per la interpretació, amb una complicitat sorprenent i una col·laboració sincera.

El 2014, Nevermind va guanyar el tercer premi i el premi especial del Concurs Van Wassenaer d’Utrecht. El conjunt ha tocat per tot França i Europa, i també als Estats Units, al Boston Early Music Festival i al destacat Oberlin Conservatory d’Ohio. A més, ha viatjat i actuat al Canadà, a Islàndia i a Rússia, sobretot a Sant Petersburg i a la Sala de Concerts de la Filharmònica de Sverdlovsk de Iekaterinburg.

Ha actuat en sales tan prestigioses com l’Auditorium del Louvre, la Salle Cortot i el Teatre dels Camps Elisis de París, així com a l’Ajuntament de Hong Kong, a la Filarmònica de Varsòvia, a la Filarmònica d’Hamburg, a l’Alte Oper de Frankfurt, al Muziekgebouw d’Amsterdam, al Concertgeboew de Bruges, al BOZAR de Brussel·les i a l’LSO St. Luke’s i al Barbican, tots dos a Londres. Les actuacions més destacades de la temporada 2019-2020 van incloure una exitosa gira per Austràlia i altres actuacions al Bel-Air Clavier Festival i a Hong Kong.

El 2016, Alpha/Outhere va publicar el seu primer àlbum, Conversations, amb música de compositors francesos de la primera meitat del segle xviii com Jean-Baptiste Quentin i Louis-Gabriel Guillemain. El segon àlbum, Quatuors Parisiens, està dedicat a Telemann i es va publicar el 2017 amb el mateix segell.

El quartet va aprofundir en el món de la música contemporània per primer vegada l’any 2019 i va publicar La Harpe de David, amb obres que el compositor Philippe Hersant va compondre especialment per a Nevermind. El seu tercer àlbum està actualment en fase d’enregistrament amb el segell Alpha/Outhere i inclou obres dedicades als quartets de Carl Philipp Emanuel Bach.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?