Nicola Eimer

Nicola Eimer ©Hedley Dindoyal
BIOGRAFIA

La pianista britànica Nicola Eimer ha actuat com a solista i música de cambra per tot Europa, Àsia i Amèrica, i ha tocat a les principals sales del Regne Unit, com el Barbican i el Wigmore Hall.

Graduada a la Juilliard School de Nova York, va obtenir una beca Fulbright per estudiar amb Joseph Kalichstein. Anteriorment, va estudiar a Londres amb Danielle Salamon, i després amb Christopher Elton a la Royal Academy of Music.

La seva passió per la música de cambra l’ha portat a col·laborar tant amb duos com amb ensembles més grans. Ha guanyat els premis de música de cambra i de solista del Concurs de Música de la Reial Lliga d’Ultramar. Col·labora sovint amb el violinista suec Johan Dalene, amb qui ha actuat a Escandinàvia, a més de gravar junts per al programa New Generation Artists de la BBC. Giraran per Europa durant la temporada 2021-22, com a part d’ECHO.

El febrer de 2019, va publicar el CD So Many Stars (Stone Records) amb l’aclamada violinista Fenella, treball que va rebre molt bones crítiques per mitjans com The Observer i Record Review de la BBC Radio 3 i The Strad.

Imparteix classes de piano i música de cambra a la Royal Academy of Music i és directora de teclat a l’escola Highgate de Londres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?