Nuno Coelho

Nuno Coelho ©Elmer de Haas
BIOGRAFIA

Guanyador del Concurs Internacional de Direcció de l’Orquestra de Cadaquès el 2017, Nuno Coelho és director convidat de l’Orquestra Gulbenkian de Lisboa.

A més dels projectes amb la Gulbenkian, en la temporada 2021-22 debutarà amb l’Orquestra Filharmònica de Dresden, la Staatsorchester Hannover, la Filharmònica d’Hèlsinki, la Simfònica de Gävle, la Simfònica de Malmö, la Filharmònica de Luxemburg, l’Orquestra Residentie de l’Haia, la Simfònica d’Anvers i l’Orquestra Nacional de Lille. A més, tornarà a l’Orquestra Simfònica de Galícia, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Ràdio Televisió Espanyola i la Noord Nederlands Orkest.

Durant les últimes temporades va debutar amb la Simfònica d’Hamburg, l’Orquestra Beethoven de Bonn, la Reial Filharmònica de Liverpool, l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, l’Orquestra Simfònica de Porto, l’Orquestra del Teatre Regio de Torí i l’Orquestra Ulster de Belfast. A la primavera de 2019 va substituir Bernard Haitink per dirigir l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera i durant la temporada 2018-19 va dirigir la Filharmònica de Los Angeles com a “Dudamel Fellowship”.

En teatre, Nuno ha dirigit les produccions de La traviata, Cavalleria rusticana, Rusalka i els Set pecats capitals de K. Weill. Els projectes futurs d’òpera inclouen Così fan tutte i Inês de Castro a Lisboa i Hänsel und Gretel a Oviedo.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?