Nuno Coelho

BIOGRAFIA

Guanyador del 12猫 Concurs Internacional de Direcci贸 de l鈥橭rquestra de Cadaqu茅s el 2017, col路labora regularment com a director convidat amb l鈥橭rquestra Gulbenkian. A m茅s dels concerts a Lisboa, la temporada 2019-2020 el vam poder veure dirigint la Reial Orquestra Filharm貌nica de Liverpool, l鈥橭rquestra Nacional de Lilla, la Stavanger Symphony Orchestra, l鈥橭rquestra Simf貌nica d鈥橦amburg i l鈥橭rquestra Filharm貌nica de Dresden, aix铆 com orquestres d鈥橢spanya, Jap贸, la Xina i Am猫rica del Sud.

De la temporada 2018-2019 destaquen els seus debuts amb l鈥橭rquestra Simf貌nica de la R脿dio de Baviera, la Filharm貌nica de la BBC, l鈥橴lster Orchestra, l鈥橭rquestra Simf貌nica de Gal铆cia, l鈥橭rquestra Simf貌nica de Castella i Lle贸, l鈥橭questra Teatro Regio Torino i la Beethoven Orchester Bonn. Tamb茅 va dirigir la Filharm貌nica de Los Angeles en nombroses ocasions.

En teatre, ha dirigit les produccions de La traviata, Cavalleria rusticana, Rusalka i Das Tagebuch der Anne Frank, i ha estat assistent de M. Albrecht a la producci贸 de P. Audi a Parsifal a l鈥櫭抪era Nacional neerlandesa. El 2020 ser脿 director assistent de R. Ticciati en una nova producci贸 de Fidelio al Festival d鈥櫭抪era de Glyndebourne.

Nascut el 1989, va completar els estudis de viol铆 a Klagenfurt i Brussel路les. Va dirigir l鈥橢scola Superior de les Arts de Zuric amb J. Schlaefli. Va guanyar el Primer Premi al Concurs de Direcci贸 de R脿dio de Portugal i va ser finalista al Concurs de Joves Directors del Festival de Nestl茅 i al Concurs de Joves Directors de Salzburg. Al 2014 va rebre una beca de la Fundaci贸 Calouste Gulbenkian, i el 2015 va ser adm猫s al Dirigentenforum del Deutscher Musikrat, que posteriorment el va nomenar un dels maestri del futur.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?