Oriol Castanyer

Oriol Castanyer ©Oriol Castanyer
BIOGRAFIA

Inicia els estudis de música al Conservatori Municipal de St. Cugat del Vallès i es continua formant al Conservatori Professional de Terrassa, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori Superior del Liceu. Finalista del I Concurs de piano Eugènia Verdet i del XXV Concurs Joan Massià, obté Menció d’Honor a la 35a edició del  Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya.

Paral·lelament ha estudiat direcció coral amb Elisenda Carrasco, Xavier Sans, Mireia Barrera, Xavier Puig, i l’any 2013 es gradua en direcció de cor a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on estudia amb Josep Vila i Casañas i Johan Duijck.

Interessat en diversos estils dins el món de la música, forma part del grup de música tradicional i popular Amanida Folk amb qui ha realitzat concerts arreu de Catalunya, Espanya, Portugal, Suïssa i França.

Col·labora habitualment amb  la Fundació La Caixa com a pianista i director muntador en els concerts participatius del Rèquiem de Mozart i el Messies de Händel. Des del 2011 també col·labora amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona com a director en el projecte Cantània.

Ha treballat habitualment amb el cor Lieder Càmera com a correpetidor i des del novembre de 2008 fins el juliol de 2014 en va  assumir la sots-direcció. Ha estat pianista acompanyant del Cor Infantil de l’Orfeó Català i del Cor Jove Nacional de Catalunya (2013-2017), i director de la Coral Sinera dels Lluïsos de Gràcia (2012-2019). L’any 2001 va fundar el Cor Aglepta, cor femení que dirigeix des d’aleshores i actualment també és pianista i director del Cor Infantil Sant Cugat i, des de l’any 2016, director de la Coral Sant Jordi.

Ha estat professor de cant coral al Conservatori de Terrassa i actualment és professor a l’escola de música Aula de So de St. Cugat del Vallès.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?