Oriol Guimerà

Oriol Guimerà ©Cor Cererols
BIOGRAFIA

El tenor català s’ha format a l’Escolania de Montserrat amb Ramon Aragall i Pau Santacana (fagot), i mestres com Joaquim Piqué i Berant Vivancos (cant). També ha estudiat fagot al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’ESMUC, i cant a l’ESMUC amb Francesc Garrigosa. Actualment estudia amb Begoña Alberdi.

En el món coral, ha format part, de manera esporàdica, del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, ha estat Xantre de la Sagrada Família i de la basílica de la Concepció de Barcelona, ha actuat als Jocs Florals de Canprosa al Teatre Nacional de Catalunya, col·labora amb el cor Francesc Valls, l’Ensemble O Vos Omnes i és membre fundador dels cors Cererols i Decanendi Elegancia, especialitzats en música antiga.

En l’àmbit cambrístic, és membre de PopCorn Quartet, Barbershop a Capella, QVoce i de la Capella de Música de Montserrat. A més, participa en nombroses produccions musicals nacionals i internacionals amb l’Escolania de Montserrat, com l’òpera A Midsummer’s Night Dream (Liceu, 2005).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?