Oriol Mallart

Oriol Mallart ©Oriol Mallart
BIOGRAFIA

Va néixer a Girona, on va iniciar els estudis musicals a l’Aula Musical i al Conservatori de Música, amb l’especialitat de piano. Actualment estudia el Grau Superior de Cant a l’ESMuC, amb Mireia Pintó. Anteriorment es va formar amb Marta Mathéu, i va rebre consell de Marcel Boone, Lambert Climent, Clemens Morgenthaler, Sigfried Gohritz, Josep Bros, Francisco Poyato, Viviana Salisi i Alan Branch. Entre les interpretacions més recents destaca el Membra Jesu Nostri de Buxtehude, i amb BZM ha cantat com a solista en les cantates BWV 12, 45, 72 i 39, aquesta última al Festival Bach de Tolosa. En òpera, ha interpretat el rol de Bartolo a Le Nozze di Figaro i el de Belcore a L’Elisir d’amore i alhora va inaugurar el Festival Nits de Clàssica de Girona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?