Pablo Barragán

Pablo Barragán ©Luis Castilla
BIOGRAFIA

Pablo Barragán debuta com a solista al Festival de Lucerna, recital que va ser retransmès per la RTS (Radio Suïssa) i publicat en CD per la Fundació Credit Suisse. Els crítics el defineixen com un músic excepcional, no només pel seu virtuosisme sinó també per la seva imponent presència, passió, capacitat de comunicació i sensibilitat.

Ha estat reconegut com un dels músics més versàtils i interessants de la seva generació amb guardons com el Prix Credit Suisse Jeunes Solistes 2013, l’ARD Munich International Competition 2012, el Primer Premi Joventuts Musicals d’Espanya 2011 o el Premi Especial Europeu de Concursos de Joves Músics 2011.

Els seus propers projectes inclouen un primer CD com a solista al costat de l’Orchestre Musique des Lumieres sota la batuta de F. Agudín, així com el seu debut amb la Slovak Chamber Orchestra al festival suís Murten Classics o actuacions en sales com la Konzarthaus Berlin.

En música de cambra, Pablo toca habitualment amb M. Wiederkehr, J. Pérez Floristán, Goldmund Quartett, T. Feldmann, A. Ionita, A. Golka, E. Hoppe, C. Gómez Godoy, B. Engeli, T. Thedéen, V. Hagner o O. Darbellay, i és sovint convidat a alguns dels cicles de concerts més interessants d’Europa.

Va néixer el 1987 a Marchena, Sevilla. Va estudiar al conservatori del seu mentor A. Salgueiro i a la Fundació Barenboim-Said amb M. Glander. Va ser membre de l’Orquestra Jove d’Andalusia sota la direcció de M. Thomas, i més tard, el 2009 es va traslladar a Basilea per estudiar amb el Professor F. Benda. També es va formar en música de cambra amb A. Kernjak, F. Rados i S. Azzolini i va rebre consells de coneguts clarinetistes com M. Fröst, C. Niedich o M. Pérez Miranda.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?