Pablo Carrascosa Llopis

BIOGRAFIA

Nascut a València el 1979, va començar els estudis de guitarra clàssica al Conservatori Professional de Música de València. Més tard va accedir a l’Escola Superior de Música de Catalunya en l’especialitat de Composició, on es va graduar amb honors i va ocupar el primer lloc de la seva promoció. Des de llavors, la seva carrera ha estat meteòrica i, en poc temps, s’ha convertit en un dels compositors més actius de Catalunya i amb més projecció de futur de la seva generació. Amb un discurs clar i directe, Carrascosa Llopis planteja estructures musicals des d’una perspectiva arquitectònica on l’objecte sonor i l’espai juguen un paper fonamental.

Actualment, compagina la seva tasca com a compositor de música de concert amb la de compositor audiovisual i improvisador de música electrònica. És també productor i director artístic de l’ensemble CrossingLines i professor al Taller de Músics.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?