Pablo González

Pablo González ©Benjamin Ealovega
BIOGRAFIA

Nascut a Oviedo, va estudiar a la Guildhall School of Music & Drama de Londres. Reconegut com un dels directors més versàtils i apassionats de la seva generació, Pablo González ha estat director titular de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, director principal convidat de l’Orquestra Ciutat de Granada i director assistent de l’Orquestra Simfònica de Londres. En l’actualitat, és director titular de l’Orquestra Simfònica de Ràdio i Televisió Espanyola i assessor artístic de l’Orquestra i el Cor RTVE.

Entre els seus recents i propers compromisos destaquen actuacions amb la Royal Philharmonic Orchestra, The Hallé, Filharmònica d’Hèlsinki, Konzerthausorchester Berlin, Filharmònica de Dresden, Orquestra Gürzenich de Colònia, Filharmònica d’Estrasburg, Orquestra Nacional de Lille, Orchestra della Svizzera Italiana, Orquestra Simfònica Nacional de Mèxic o Filharmònica de Buenos Aires, entre d’altres.

Ha dirigit òperes com Don Giovanni, L’elisir d’amore, Carmen, Una voce in off, La voix humaine, Die Zauberflöte, Daphne i Rienzi, Tosca i Madama Butterfly. Ha col·laborat amb nombrosos solistes com M. Vengerov, N. Luganski, J. Perianes, K. Buniatishvili, B. Rana, R. Capuçon, S. Gabetta, I. Faust, F. P. Zimmermann o V. Mullova, entre d’altres. Entre els seus enregistraments, destaca el monogràfic de Granados, les suites de Carmen i L’Arlésienne de Bizet amb l’OBC (Naxos) i obres de Schumann amb L. Neudauer, guardonat amb l’International Classical Music Award. Properament gravarà un CD amb música d’E. Moor amb la Deutsche Radio Philharmonie Saarbrücken Kaiserslautern.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?