Pablo Rus Broseta

BIOGRAFIA

És un dels directors espanyols més valorats del circuit internacional. L’any 2005 va ser nomenat Director Assistent de l’Orquestra Simfònica de Seattle i, dos anys més tard, Director Associat. Ha col·laborat amb solistes com J. Bel, Yo-Yo Ma, E. Moreau o I. Fliter, entre d’altres. Ha dirigit orquestres com la Simfònica de la BBC, l’Orquestra Les Siècles, l’Orquestra Filharmònica Reial de Liège, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, les Simfòniques de Detroit i de Houston o les Filharmòniques d’Orlando i de Buenos Aires. Així mateix, manté una estreta relació amb orquestres com la WDR de Colònia, la SWR de Stuttgart, la Simfònica de Porto Casa da Musica, l’Orquestra de València i l’Ensemble Modern Frankfurt. Des del 2007 és el director artístic de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?