Patrícia de No

Patrícia de No ©Cristina Membrive · ENGEL PHOTO
BIOGRAFIA

Fa més de vint anys que Patrícia de No actua per Europa, Àsia i les dues Amèriques i és solista convidada a festivals i sales de concerts com el Palau de la Música Catalana, el Teatre Nacional de San José de Costa Rica, l’Òpera Guanzhou de la Xina o el Hèlsinki Music Centre, entre d’altres. Ha actuat amb orquestres com la Silesian Chamber de Polònia, la Praghe Virtuosi de Praga, la Simfònica de Medellín o l’Hungarian Virtuosi de Budapest, amb mestres com Camberling, de Billy, Weigle, Plasson, Hogwood, Schneider, Foster, Lu-Già o J.P. Rampal.

Premier Prix de Virtuosité al Conservatori Superior de Música de Ginebra ha estat convidada per l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, entre d’altres. Ha impartit classes magistrals a la Universitat de Medellín (Colòmbia), a la Universitat d’Ashland (Estats Units) i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. És directora artística del cicle de música de cambra Visites amb Notes Musicals de Sant Cugat i del Festival Jardins Musicals de Piera.

Toca una flauta Pearl Opera Oro i és Pearl Artist Worldwide.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?