Pau Armengol

Pau Armengol ©Pau Armengol
BIOGRAFIA

Nascut a Sabadell, inicia els estudis musicals de piano i solfeig a la seva ciutat. L’interès pel cant líric li arriba posteriorment de la mà del seu mestre, Carlos Chausson. A més, ha rebut lliçons de tècnica vocal de Jaume Aragall, Eva Mei, Celso Albelo, Mariella Devia o Plácido Domingo. També ha rebut lliçons d’interpretació musical de mestres com Stanislav Angelov, Francisco Poyato, Roger Vignoles o Jocelyne Dienst-Bladin.

Després d’obtenir el títol de doctor en Química Teòrica i Computacional per la Universitat Autònoma de Barcelona, guanya el concurs Mirna Lacambra per accedir a l’Escola d’Òpera de Sabadell per a interpretar el rol de Leporello de l’Òpera Don Giovanni de W.A. Mozart. Posteriorment ha tornat al teatre sabadellenc amb assiduïtat.

Ofereix recitals arreu del territori català, espanyol i europeu, debutant el rol de Figaro de Le nozze di Figaro de W.A. Mozart a Weimar (Alemanya), entre altres. La temporada 18-19 és seleccionat pel Centre de Perfeccionament Plácido Domingo del Palau de les Arts Reina Sofía de València, on ha compartit escenari amb veus com Leo Nucci, Celso Albelo o Marco Spotti. A més, ha desenvolupat els rols de Dulcamara (L’elisir d’amore), Colas (Bastian und Bastienne), Frank (Die Fledermaus) o Sprecher/Priester (Die Zauberflöte) o Il Sagrestano, entre altres.

En el camp del lied, recentment ha debutat en el concert inaugural del Festival Life Victoria 2020 com a Life New Artist. Ha estat dirigit per mestres com Karl-Friedrich Beringer, Roberto Abbado o Plácido Domingo.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?