Pau Chafer

Pau Chafer ©Pau Chafer
BIOGRAFIA

Professor de piano i professor superior de llenguatge musical, transposició i repentització pel Conservatori Oscar Esplá d’Alacant, Pau Chafer s’interessa aviat pel jazz i estudia amb Ricardo Belda, John Salmon, Chano Domínguez i Joan Monné.

Encara que és un músic de formació clàssica ha col·laborat amb nombrosos artistes i músics d’altres estils musicals com Presuntos Implicados, Pastora Soler, Dani Martín, Pedro Guerra, Santiago Cruz, Jaime Urrutia, Boney M, Tamara, Diana Navarro, Francisco, Manu Tenorio, Lokillo, Coque Maya, Lluís Llach, Marina Rossell, Tommy Torres, Lydia, Leonel Garcia, Ken Hensley, Rozalén, Roser, Carmen París, Tenessee, Maia, Ana Mena, Antonio Carmona i Armando Manzanero, entre d’altres.

El 2015, com a part d’un procés de retrobament amb les seves arrels musicals, va iniciar un projecte amb el reconegut cantaor valencià Pep Gimeno “Botifarra” que va resultar en un disc titulat A un home que ve del poble ningú fa abaixar la cara.

El 2018, per encàrrec del Palau de la Música de València, va compondre els arranjaments de Pep Botifarra i Pau Chafer simfònic que es va estrenar el mes de juny d’aquell mateix any amb l’Orquestra de València dirigida per Octavio Mas-Arocas. El 2019 Pau va gravar aquest el mateix repertori amb l’Orquestra Simfònica de Bratislava (Eslovàquia) dirigida per David Hernando.

Des del 2020 està treballant en el seu primer treball per a banda simfònica Cançons oblidades, on recupera música tradicional valenciana per traslladar-la al terreny simfònic.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?