Pedro Estevan

Pedro estevan ©Teresa Llordés
BIOGRAFIA

Nascut a Sax (Alacant) el 1951, cursà els estudis de percussió al Conservatorio Superior de Música de Madrid i a França (Ais de Provença) on estudià percussió contemporània amb Sylvio Gualda, i percussió africana amb el mestre senegalès Doudou Ndiaye Rose. També ha estudiat la tècnica de hand-drums amb Glen Vélez. Membre fundador de l’Orquestra de las nubes i del Grupo de Percusión de Madrid, ha col·laborat amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, RTVE, Simfònica de Madrid, Gulbenkian de Lisboa, i l’Orchestra of the 18th Century, així com amb els grups Koan, Sacqueboutiers de Toulouse, Paul Winter Consort, Camerata Iberia, Ensemble Baroque de Limoges, The Harp Consort, Mudéjar i Orquestra Barroca de Sevilla, entre d’altres.

Músic eclèctic, Pedro Estevan es dedica especialment a la música antiga amb Hespèrion XXI, Le Concert des Nations, Laberintos Ingeniosos i a la música contemporània amb Rarafonía. Ha compost música per a Alesio d’Ignacio García May i per a La Gran Sultana de Cervantes dirigida per Adolfo Marsillach. Com a solista ha actuat amb l’Orquestra de Cambra Nacional d’Espanya i amb l’Orquestra Reina Sofía, i ha intervingut en diversos muntatges teatrals de Lluís Pasqual, Núria Espert i Adolfo Marsillach. Ha sigut director musical del muntatge El Caballero de Olmedo de Lope de Vega, dirigit per Lluís Pasqual. Pedro Estevan ha participat en més de 100 discs entre els que destaquen els seus propis treballs Nocturnos y Alevosias i El aroma del Tiempo. És professor de percussió històrica a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?