Pekka Kuusisto

Pekka Kuusisto ©Felix Broede
BIOGRAFIA

El violinista, director i compositor Pekka Kuusisto destaca per la seva llibertat artística i la seva visió innovadora del repertori. Àmpliament reconegut pel seu talent en la direcció orquestral, Kuusisto és director artístic de l’Orquestra de Cambra de Noruega i soci artístic de l’Orquestra de Cambra de Saint Paul i l’Orquestra de Cambra Mahler. També és soci col·laborador de l’Orquestra Simfònica de San Francisco i amic artístic de l’Orquestra Filharmònica de Cambra Alemanya de Bremen. Durant la temporada 21-22 és l’artista convidat de l’Orquestra Philarmonia.

Paladí de la nova música, entre les properes estrenes de Kuusisto destaquen els nous concerts de Bryce Dessner, Djuro Zivkovic, Thomas Adès i Enrico Chapela i obres de cambra de Sauli Zinovjev i Calliope Tsoupaki. També interpreta els concerts que Daníel Bjarnason, Anders Hillborg i Nico Muhly han escrit per a ell.  Entre els darrers enregistraments de Kuusisto hi ha concerts de Thomas Adès, Anders Hillborg, Daníel Bjarnason, Erkki-Sven Tüür, Sebastian Fagerlund i Johann Sebastian Bach.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?