Pekka Kuusisto

Pekka Kuusisto ©Felix Broede
BIOGRAFIA

El violinista, director i compositor Pekka Kuusisto destaca per la seva llibertat artística i la seva visió innovadora del repertori. Àmpliament reconegut pel seu talent en la direcció orquestral, Kuusisto és director artístic de l’Orquestra de Cambra de Noruega i soci artístic de l’Orquestra de Cambra de Saint Paul i l’Orquestra de Cambra Mahler. També és soci col·laborador de l’Orquestra Simfònica de San Francisco i amic artístic de l’Orquestra Filharmònica de Cambra Alemanya de Bremen. Durant la temporada 21-22 és l’artista convidat de l’Orquestra Philarmonia.

Paladí de la nova música, entre les properes estrenes de Kuusisto destaquen els nous concerts de Bryce Dessner, Djuro Zivkovic, Thomas Adès i Enrico Chapela i obres de cambra de Sauli Zinovjev i Calliope Tsoupaki. També interpreta els concerts que Daníel Bjarnason, Anders Hillborg i Nico Muhly han escrit per a ell.  Entre els darrers enregistraments de Kuusisto hi ha concerts de Thomas Adès, Anders Hillborg, Daníel Bjarnason, Erkki-Sven Tüür, Sebastian Fagerlund i Johann Sebastian Bach.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?