Pere Martínez

Pere Martínez ©Pere Martínez
BIOGRAFIA

Pere Martínez és una de les veus més interessants i prometedores del panorama català. L’entusiasme i la força del seu cante ens transporta a passatges d’intimitat i d’esplendor.

La seva versatilitat li ha permès participar en diversos projectes allunyats del flamenc clàssic, així doncs, podríem dir que estem davant d’un cantaor heterodox que, amb una gran inquietud artística, ha donat veu a músiques de gèneres tant diferents com la cançó d’autor, la música simfònica contemporània o la cançó tradicional catalana. Aquest tret l’ha portat a cantar per Alemanya, Hongria, França, Rússia, Corea, l’Índia, Algèria, Colòmbia, Xile, Cuba o Canadà, entre d’altres.

El seu recorregut artístic parteix del flamenc clàssic, ha cantat en tablaos de Barcelona i s’ha formant musicalment al Taller de Músics, on es va llicenciar en cante flamenc amb Chiqui de la Linea i Chicuelo com a mestres. Més tard, va ser també professor de cante d’aquesta l’escola.

Va participar com a solista, juntament amb María Hinojosa Montenegro, amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i amb la Filharmònica de Bogotà, cantant Requiem al cantaor de los poetas d’Enric Palomar (2018), sota la direcció de Josep Caballé.

És vocalista del grup Los Aurora, conjunt que ha portat el seu flamenc-jazz per molts països de diferents continents, amb una excel·lent acollida de la seva reinterpretació de cançons de Manuel de Falla, F. G. Lorca i Felip Pedrell. Entre les seves col·laboracions també destaquen l’acompanyament a una cobla catalana o a una formació de músics de jazz, donant veu a repertoris i músiques variades.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?