PHACE

PHACE ©Markus Bruckner
BIOGRAFIA

Els onze solistes de PHACE i el seu director artístic Reinhard Fuchs transporten el públic per mons rics i poètics. Durant molts anys, PHACE ha ofert concerts poc convencionals, produccions de teatre musical i projectes interdisciplinaris que inclouen dansa, teatre, actuacions en viu, electrònica, vídeo, turntables, instal·lacions, entre moltes altres propostes artístiques.

Des de que es va fundar el 1991 pel director i compositor Simeon Pironkoff com a grup on-line i després del rellançament el 2010 sota el nom de PHACE, el conjunt ha realitzat col·laboracions artístiques amb nombrosos compositors, directors i músics de renom. D’aquesta manera, se’ls ha encarregat i han estrenat més de 200 obres, moltes d’elles publicades en múltiples enregistraments. La seva curiositat i ment oberta per experimentar artísticament són el tret distintiu de l’ensemble, i sovint ho duen a terme a través d’intervencions amb altres músics i convidats de diverses disciplines artístiques.

L’any 2012, PHACE va iniciar una sèrie pròpia al Wiener Konzerthaus i, a més, ofereix entre 25 i 30 concerts anuals en altres sales de concerts i festivals internacionals de renom com el Barbican de Londres, Berliner Festspiele, Contempuls Prag, Festival d’Automne à Paris, deSingel, Elbphilharmonie Hamburg, MaerzMusik Berlin, Melos-Ethos Bratislava, Mixtur Barcelona, ​​ORF RadioKulturhaus Wien, Philharmonie Luxembourg, Salzburger Festspiele, Stadsschouwburg Amsterdam i Wiener Konzerthaus, entre molts altres.

PHACE està finançat pel fons SKE (Austro Mechana), el Ministeri Federal d’Arts i Cultura de la República d’Àustria (BMKOES) i l’Ajuntament de Viena (Departament de Cultura).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?