Pinchas Zukerman

Pinchas Zukerman ©Cheryl Mazak
BIOGRAFIA

Amb més de 100 àlbums, dos premis Grammy® i 21 nominacions, Pinchas Zukerman ha estat tot un fenomen del món de la música durant més de quatre dècades. Ha rebut la Medalla Nacional de les Arts del president Ronald Reagan i el premi Isaac Stern a l’excel·lència artística en música clàssica.

A la temporada 21-22 destaquen les actuacions amb la Filharmònica d’Israel, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’English Chamber Orchestra, l’Orquestra Nacional de Lió, l’Orquestra de València i l’Orpheus Chamber Orchestra al Carnegie Hall de Nova York. Amb el Trio Zukerman, visitarà els festivals de Ravinia, Aspen i Amelia Island, així com Parlance Chamber Concerts a Nova Jersey i les Universitats de Washington i Lee a Lexington, Virgínia. Amb Amanda Forsyth actuarà amb l’Orquestra Simfònica MAV de Budapest, l’Orquestra Simfònica de Praga, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Nacional Polonesa, les Simfòniques de Reading i New Bedford. També faran una gira al novembre amb el Jerusalem String Quartet als Estats Units i al Canadà.

Entre els compromisos més recents destaquen gires amb la Filharmònica de Viena i la Reial Filharmònica de Londres, així com concerts amb les Simfòniques de Boston, Dallas i Praga, la Berlin Staatskapelle i la Filharmònica d’Israel.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?