Pinchas Zukerman

Pinchas Zukerman ©Cheryl Mazak
BIOGRAFIA

Amb més de 100 àlbums, dos premis Grammy® i 21 nominacions, Pinchas Zukerman ha estat tot un fenomen del món de la música durant més de quatre dècades. Ha rebut la Medalla Nacional de les Arts del president Ronald Reagan i el premi Isaac Stern a l’excel·lència artística en música clàssica.

A la temporada 21-22 destaquen les actuacions amb la Filharmònica d’Israel, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’English Chamber Orchestra, l’Orquestra Nacional de Lió, l’Orquestra de València i l’Orpheus Chamber Orchestra al Carnegie Hall de Nova York. Amb el Trio Zukerman, visitarà els festivals de Ravinia, Aspen i Amelia Island, així com Parlance Chamber Concerts a Nova Jersey i les Universitats de Washington i Lee a Lexington, Virgínia. Amb Amanda Forsyth actuarà amb l’Orquestra Simfònica MAV de Budapest, l’Orquestra Simfònica de Praga, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Nacional Polonesa, les Simfòniques de Reading i New Bedford. També faran una gira al novembre amb el Jerusalem String Quartet als Estats Units i al Canadà.

Entre els compromisos més recents destaquen gires amb la Filharmònica de Viena i la Reial Filharmònica de Londres, així com concerts amb les Simfòniques de Boston, Dallas i Praga, la Berlin Staatskapelle i la Filharmònica d’Israel.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?