Polifònica de Puig-Reig

Polifònica de Puig-Reig ©Polifònica de Puig-Reig
BIOGRAFIA

Fundada el 1968, la Polifònica de Puig-reig desenvolupa una intensa activitat a Catalunya i ha actuat en molts països europeus i de tot el món. Va acompanyar el President de la Generalitat en el seu viatge oficial a l’Argentina i Xile.

Fins al 2015, el director va ser Ramon Noguera, i, actualment, Josep Maria Conangla n’és el director musical i pianista, mentre que la direcció coral l’exerceix Emmanuel Niubò.

El seu repertori inclou des d’oratoris barrocs fins a musicals, passant per la música catalana, on és reconeguda com a excel·lent intèrpret de sardanes.

Ha participat en diverses òperes ampliant el Cor del Gran Teatre del Liceu, i ha actuat amb orquestres de gran prestigi amb mestres de nivell internacional.

L’any 1993, amb motiu del 25è aniversari, li va ser atorgada la Creu de Sant Jordi.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?