Polina Tarasenko

Polina Tarasenko ©Polina Tarasenko
BIOGRAFIA

Nascuda el 2001, Polina Tarasenko va començar a estudiar música als 5 anys al grup de jazz infantil del Palace of Pioneers (Palau dels Pioners) de la seva ciutat natal, Kherson (Ucraïna).

Després del guanyar el Concurs de Música Infantil de Rotary International, va ser convidada a estudiar a l’Escola de Música Especialitzada Gnessin de Moscou, en l’especialitat de trombó. El 2018 va entrar a la Hannover School of Music, Theatre and Media per estudiar amb un dels millors professors de trombó d’Europa, Jonas Bylund, amb qui encara continua estudiant actualment.

Tarasenko ha guanyat nombrosos concursos internacionals a França, Itàlia, Estats Units, Rússia, Ucraïna i Alemanya. És becada de la Fundació Marous, Mozart Gesellschaft Dortmund, Yehudi Menuhin Live Music Now Hannover e.V. i Beques Yamaha.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?