Quartet Atenea

Quartet Atenea ©Quartet Atenea
BIOGRAFIA

Format el 2019, el Quartet Atenea neix amb l’objectiu d’explorar i donar vida al vast i fantàstic món del repertori per a quartet de corda. El Quartet ha rebut formació principalment dels membres del Quartet Casals, així com de músics com Heinz Holliger (a l’Acadèmia de Cambra de Suïssa), Heime Müller (durant la Biennal de Quartets de Corda de Barcelona del 2020) i Donald Weilerstein (al Campus Internacional de Música de Cambra d’Alemanya). Actualment, el Quartet continua el seu desenvolupament musical a la Hochschule für Musik Basel, on tres dels seus membres cursen actualment programes de Màster Oficial.

Han actuat principalment a Catalunya i a Espanya a festivals com el Pòdium de Matadepera i el Festival de Grècia (col·laborant amb el Quartet Kronos). També han actuat a sales com l’Auditorium Lo Squero, de Venècia; la Fundació Juan March, de Madrid, o el Teatro Calderón, de Valladolid. Aquest any, el Quartet forma part del catàleg de Joventuts Musicals de Catalunya i Joventuts Musicals d’Espanya, que celebren concerts per la geografia catalana i espanyola. Alhora, la seva projecció internacional els ha portat a diverses ciutats europees. L’octubre del 2020 van inaugurar el 16è Festival Internacional de Música de Wissembourg, on van actuar prestigiosos artistes, com el Quartet Ébène. El juny del 2021 el Quartet va actuar a Venècia, a l’Auditori Lo Squero. A més, el Quartet va participar al Festival de Música de Cambra del Delta i al Festival Pòdium de Matadepera, tots dos durant l’estiu del 2021, on va tocar amb altres músics professionals.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?