Quatuor Diotima

BIOGRAFIA

Creat el 1996 per graduats del Conservatori Nacional Superior de Música de París, la formació actua regularment als escenaris i cicles de concerts més prestigiosos del món. Ha treballat amb alguns dels compositors més brillants de l’actualitat, en particular amb P. Boulez i H. Lachenmann. Des del 2008 manté una relació privilegiada amb la regió Centre-Vall del Loira, on resideix el quartet, relació que es tradueix en un important laboratori per a projectes artístics i pedagògics.

L’any 2018 va ser guardonat amb el Premi del Patrimoni Cultural Europeu pel Ministeri de Cultura francès. La seva rica discografia, gravada exclusivament amb el segell Naïve, ha estat aclamada i premiada per la premsa musical internacional. El quartet rep suport de la DRAC de la regió Centre–Vall del Loira, SACEM, Institut Français, Spedidam, Fonds pour la Création musicale, Adami i de patrocinadors privats.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?