Quatuor Diotima

BIOGRAFIA

Creat el 1996 per graduats del Conservatori Nacional Superior de Música de París, la formació actua regularment als escenaris i cicles de concerts més prestigiosos del món. Ha treballat amb alguns dels compositors més brillants de l’actualitat, en particular amb P. Boulez i H. Lachenmann. Des del 2008 manté una relació privilegiada amb la regió Centre-Vall del Loira, on resideix el quartet, relació que es tradueix en un important laboratori per a projectes artístics i pedagògics.

L’any 2018 va ser guardonat amb el Premi del Patrimoni Cultural Europeu pel Ministeri de Cultura francès. La seva rica discografia, gravada exclusivament amb el segell Naïve, ha estat aclamada i premiada per la premsa musical internacional. El quartet rep suport de la DRAC de la regió Centre–Vall del Loira, SACEM, Institut Français, Spedidam, Fonds pour la Création musicale, Adami i de patrocinadors privats.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?