Quatuor Hanson

Quatuor Hanson ©Quatuor Hanson
BIOGRAFIA

Fundat el 2013, el Quartet Hanson es va formar amb la direcció de Hatto Beyerle (European Chamber Music Academy), el Quartet Ebène i Jean Sulem al Conservatori de París. Guiats pel seu consell, han convertit els quartets de Haydn en l’àncora de la seva estètica musical. El seu primer enregistrament dedicat al compositor austríac va ser rebut de manera entusiasta per la crítica especialitzada i va rebre el premi Diapason d’or, el més prestigiós a França, al millor enregistrament de l’any el desembre del 2020.

L’estudi de les obres clàssiques els permet destacar els aspectes retòrics, capritxosos i sempre poètics de Haydn. En paral·lel, també exploren obres de compositors contemporanis com Toshio Hosokawa, Wolfgang Rihm o Matthias Pintscher. 

Amb el suport de la Fundació Banco Popular i la Fundació Singer-Polignac, amb residència a París, han guanyat nombrosos concursos internacionals i han estat convidats per prestigiosos festivals com el de Deauville, el d’Ais de Provença i el Cadenet. Els seus concerts a Philharmonie de Paris, Wigmore Hall de Londres, Maison de la Radio de París, Victoria Hall de Ginebra o ORF Kulturhaus a Viena els han permès brillar a Europa i a la resta del món (Israel, la Xina, el Marroc…).

El quartet ha treballat amb figures destacades com Mathieu Herzog, Miguel Da Silva, Peter Cropper o Johannes Meissl i regularment comparteix escenari amb músics com Edgar Moreau, Adam Laloum, Michel Lethiec, Paul Meyer i Vadim Kholodenko.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?