Quatuor Modigliani

BIOGRAFIA

Fundat el 2003 i amb seu a París, és un convidat habitual dels millors escenaris i cicles de música de cambra del món. Va ser el primer quartet de corda que va actuar a la gran sala de l’Elbphilharmonie d’Hamburg, el 2017. Ha treballat amb músics com N. Angelich, T. Tetzlaff, Y. Bronfman, B. Rana i R. Capuçon. El 2014, es va ocupar de la direcció artística dels Rencontres Musicales d’Évian, un dels esdeveniments musicals més importants d’Europa. Des del 2008, el quartet grava per al segell Mirare i ha publicat 10 treballs, tots ells premiats.

Aquesta temporada destaquen les gires per Alemanya i els Estats Units. El desembre del 2020, celebra l’estrena mundial de Split Apart, que el compositor britànic M. A. Turnage va compondre específicament per a ells. També destaquen els concerts amb Veronika i Clemens Hagen.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?