Quatuor Modigliani

BIOGRAFIA

Fundat el 2003 i amb seu a París, és un convidat habitual dels millors escenaris i cicles de música de cambra del món. Va ser el primer quartet de corda que va actuar a la gran sala de l’Elbphilharmonie d’Hamburg, el 2017. Ha treballat amb músics com N. Angelich, T. Tetzlaff, Y. Bronfman, B. Rana i R. Capuçon. El 2014, es va ocupar de la direcció artística dels Rencontres Musicales d’Évian, un dels esdeveniments musicals més importants d’Europa. Des del 2008, el quartet grava per al segell Mirare i ha publicat 10 treballs, tots ells premiats.

Aquesta temporada destaquen les gires per Alemanya i els Estats Units. El desembre del 2020, celebra l’estrena mundial de Split Apart, que el compositor britànic M. A. Turnage va compondre específicament per a ells. També destaquen els concerts amb Veronika i Clemens Hagen.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?