Rachel Redmond

Rachel Redmond ©Rachel Redmond
BIOGRAFIA

Descrita com una “soprano d’impressionant veu sedosa” (The Times) i “resplendent” (The New York Times), Rachel Redmond va començar la seva carrera amb el prestigiós conjunt Jardin des Voix, actuant amb Les Arts Florissants sota la direcció de William Christie i Paul Agnew a França, Espanya i Nova York. Amb William Christie va debutar a l’Opera Comique i al Théâtre du Châtelet de París, així com al Théâtre du Capitole de Toulouse i a la Brooklyn Academy of Music.

Les seves actuacions recents més destacades inclouen el debut en el paper de Susanna a Les Noces de Fígaro amb la companyia Engish Touring Opera, Dalinda a Ariodante a l’Internacional Händel Festival de Göttingen, la Creació de Haydn amb l’Academy of Ancient Music i Allegro, il Penseroso ed il Moderato de Händel amb Les Arts Florissants. També tornarà al Festival d’Aix-en-Provence, i gravarà la música teatral anglesa A Fancy, amb Bertrand Cuiller i Le Caravansérail.

Ha actuat com a solista amb l’Orquestra Barroca de la Unió Europea, l’Orquestra de Cambra Noruega, la Reial Filharmònica de  Liverpool, la Simfònica Escocesa de la BBC, Dunedin Consort, The English Concert i a Aldeburgh, al ‘Se’ de Lisboa, al Wigmore Hall de Londres i a l’Auditori Manuel de Falla de Granada.

Rachel Redmond va néixer a Glasgow i va cantar al cor infantil de la Reial Orquestra Nacional Escocesa abans d’estudiar a l’Escola de Música de l’Acadèmia Douglas, al Reial Conservatori d’Escòcia (RCS) i a la Guildhall School of Music and Drama. Va ser guardonada amb el premi Florence Veitch Ibler a l’RCS per interpretació d’oratori.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?