Rafael Quirant

Rafael Quirant ©Rafael Quirant
BIOGRAFIA

Va néixer a València el 1996 i és el besnét de Carmen Tur, una cèlebre soprano de principis del segle XX.

Amb només 11 anys va començar a cantar a l’Escola Coral Infantil Ricardo Pitarch de Vall d’Uxó. Va fer la seva primera incursió al cant de la mà de Nereida López i més tard de Ricardo Castelló, amb qui va treballar durant quatre anys. Més tard va decidir realitzar els estudis universitaris i, en acabar-los, va mostrar el seu interès per formar-se en cant i va ingressar al Conservatori Professional de Música Francesc Penyarroja de Vall d’Uxó, com a alumne d’Alberto Guardiola.

Recentment ha realitzat les proves d’ingrés al Conservatori Superior de música Joaquin Rodrigo de València. Ha rebut consells i classes magistrals de Carlos Chausson, Robert Expert, Nancy Fabiola Herrera, Miquel Ortega i Xavier Sabata.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?