Raffaele Pe

Raffaele Pe ©Nicola Dal Maso, RibaltaLuce Studio
BIOGRAFIA

Nascut a Itàlia, va començar els seus estudis de cant i orgue quan era corista a la catedral de Lodi, i va continuar la seva formació a Londres i Bolonya.

La seva veu abasta des del Recitar Cantando fins a les obres operístiques posteriors al segle XVIII. Actualment col·labora amb els millors directors, com Sir J. E. Gardiner, W. Christie, J. Spinosi, N. McGegan, L. Garcia Alarcón, O. Dantone, D. Fasolis o A. Florio.

Destaquen les seves actuacions interpretant el paper de Linceo a l’Ipermestra de Cavalli al Glyndebourne Opera Festival, el seu debut al Maggio Musicale Fiorentino com Iarba a La Didone abbandonata de Vinci, i el seu debut nord-americà al Spoleto Festival USA, com a Delio a la Veremonda de Cavalli. El seu àlbum en solitari va veure la llum al juny de 2018, sota el segell discogràfic Glossa.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?