Ramon Escalé

Ramon Escalé ©Marta Riera
BIOGRAFIA

Nascut a Manresa el 1959, Ramon Escalé és un músic polifacètic de llarg recorregut del que podríem destacar la creació del espectacles Gospel meets Latin amb el London Community Gospel Choir, Messengers i Barcelona Big Latin Band, Indians música d’anada i tornada amb la Camerata Bacasis, RE Latin trio i Marta Riera, Gospel meets Flamenco amb Paula Domínguez o Be Here Now. George Harrison Tribute amb Messengers.

Ha col·laborat en nombroses ocasions en diferents àmbits, com ara el gòspel amb artistes com Donald Lawrence, Smokie Norful, Daniel Thomas, Linda Tillery & the Cultural Heritage Choi, Isaac Cates, Lurine Cato, Trey McLaughlin and The Sounds of Zamar; el latin jazz amb Barcelona Big Latin Band & Chucho Valdés, Omara Portuondo, Paquito d’Rivera, Jerry González, Lucrecia, Telva Rojas, José Luís Cortés “El Tosco”; i altres col·laboracions amb Raimon, Txarango, La Locomotora Negra, Dagoll Dagom, Big Mama, Jordi Molina, La Vella Dixieland, Paula Domínguez, Els Comediants.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?