Ramón Ortega Quero

Ramón Ortega Quero ©Steven Haberland
BIOGRAFIA

Guanyador del Premi ECHO en dues ocasions i del Premi ARD de Munic el 2007, Ramón Ortega Quero és reconegut a tot el món com un dels millors oboistes de la seva generació.

És oboè principal de l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, càrrec que va compaginar el 2018 amb la Filharmònica de Los Angeles. Així, ha treballat amb els directors més reconeguts, com Riccardo Muti, Herbert Blomstedt, Sir Colin Davies, John Eliot Gardiner, Nikolaus Harnoncourt o Bernhard Haitink, entre d’altres.

La seva activitat concertística és molt intensa, ha estat convidat com a solista per orquestres com la Simfònica MDR, la NDR Radiophilharmonie de Hannover, la Simfònica de Basilea, l’Orquestra de Cambra de Viena, l’Orquestra de Cambra Anglesa, Trondheim Soloists o la Simfònica de São Paulo. Manté una relació estreta amb formacions com la Kammerakademie Potsdam, la Konzerthausorchester Berlin, la Hong Kong Sinfonietta, l’Orquestra de Cambra Escocesa, l’Orquestra de Cambra de Munic i la Filharmònica de Praga.

Com a músic de cambra, ha compartit escenari amb músics importants com Mitsuko Uchida, Elena Bashkirova, Janine Jansen, Guy Braunstein o Tabea Zimmermann, entre molts altres. Amb ells ha tocat a Frankfurt, Berlín, Hannover, València, Colònia o Vancouver, i en festivals internacionals com Gstaad, Jerusalem, Heidelberger Frühling, Festival de Lucerna, Festspiele Mecklenburg-Vorpommern o el Rheingau Musikfestival.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?