Ramon Prats

Ramon Prats
BIOGRAFIA

Va estudiar flauta i solfeig al Conservatori Isaac Albéniz de Girona. Després va passar al Taller de Música de Banyoles per aprendre bateria, saxo i combo. Més tard es trasllada al Taller de Músics de Barcelona especialitzant-se en combo, llenguatge musical i harmonia. A l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) adquireix el títol superior de bateria jazz (2007).

El músic de Banyoles ha participat en grups com el Duo Duot (amb el saxofonista Albert Cirera), Sindicat Ornette i Agustí Fernández o els conjunts Free Art Ensemble i Projecte Uno. Ha treballat amb músics com Jaume Llombart, Enrique Oliver, Ernesto Aurignac, Julián Sánchez, Seamus Blake, Dave Kikoski, Esperanza Spalding, Giulia Valle, Guillem Klein, Bob Mintzer, Greg Ward, Perico Sambeat, Martirio, Carme Canela, Jordi Rossy, Mats Gustafsson, Rene Hart, Bill McHenry.

El 2014 va ser premiat com a músic de l’any, disc de l’any (per Pandora) i grup de l’any (Ramon Prats Quartet) per l’AMJM (Associació de Músics de Jazz i Música moderna de Catalunya). Ha actuat en els festivals internacionals de jazz de Barcelona, ​​Brussel·les (Bèlgica), Quito (Equador), Guayaquil (Equador), Barquisimeto (Veneçuela), Sardenya (Itàlia), Gibraltar, París, Berlín, Madrid, València, Getxo, Menorca, Zarautz i Vigo.

Pandora (trompeta, violoncel, contrabaix i bateria) és el seu projecte més personal on Prats proposa una construcció instantània en el·lipsi, un avanç orgànic en el qual intensitat melòdica i rítmica desprenen textures. Aquest quartet amb violoncel va ser premiat doblement com a grup de l’any i disc de l’any 2014.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?