Roderick Chadwick

Roderick Chadwick ©Claire Shovelton
BIOGRAFIA

Roderick Chadwick és un pianista i escriptor de música. Ha interpretat algunes de les obres més desafiants per a l’instrument, com la Serynade de Helmut Lachenmann al concert inaugural del Festival de Música Contemporània de Londres, o el Mantra de Karlheinz Stockhausen amb Mark Knoop i Newton Armstrong, amb qui va fer un enregistrament molt apreciat amb el segell Hathut. Altres enregistraments inclouen obres de Gloria Coates, Sadie Harrison i Hans Werner Henze.

Roderick és membre dels conjunts Chroma i Plus-Minus, amb qui actua en festivals com Huddersfield (Regne Unit), Ultima (Oslo) i el Festival de Tardor de Varsòvia 2019. També ha actuat en sales com l’Opera City de Tòquio o el Wigmore Hall de Londres. El 2018 va coescriure Olivier’s Messiaen Catalogue d’oiseaux, From Conception to Performance (Cambridge University Press), i actualment n’està fent els enregistraments. Viu al sud de Londres i és professor associat de la Royal Academy of Music.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?