Romain Garioud

Romain Garioud ©Eloi García
BIOGRAFIA

Romain Garioud ha estat premiat en concursos internacionals tan prestigiosos com el Txaikovski de Moscou (2001) i el Rostropovitch de París (2002). També ha estat guanyador del primer premi del Concurs Internacional de violoncel Valentino Bucchi (2005).

Es va graduar al Conservatori Nacional Superior de Música de París després de treballar amb violoncel·listes tan reconeguts com P. Muller, A. Bylsma, N. Chakovskaia, D. Geringas o S. Isserlis, entre d’altres.

Actualment alterna els compromisos com a solista a tots els continents amb classes magistrals i la seva plaça de professor a l’Akademie für Tonkunst de Darmstadt a Alemanya.

Ha col·laborat amb directors com C. Eschenbach (Orquestra de París), J-M. Burfin (Orquestra Metropolitana de Lisboa), V. Sirenko (Nacional d’Ucraïna) i amb reconeguts intèrprets com M. Rostropovitch, M. Presler, G. Apap, P. Entremont, D. Schwarzberg, R. i B. Pasquier, G. Mazzoccante, D. Blanch o U. Wallin en sales de concerts prestigioses com el Musikverein i el Konzerthaus de Viena o la Filharmònica de Berlín. Diversos dels seus concerts han estat enregistrats per Radio France o el canal de televisió Mezzo.

Romain Garioud ha actuat al Festival de Minsk i ha estat convidat al Projecte Marta Argerich amb l’Orquestra Casa da Musica de Porto. Recentment ha tocat amb la Filharmònica d’Aaalborg (Dinamarca), sota la direcció e M. Sanderling, i amb l’Orquestra de la Ràdio de Sofia.

Des del 2021, és membre del TriOdyssée amb el violinista L. Albrecht Breuninger i el pianista R. Hama. Toca un violoncel excepcional de Nicolai Gagliano del 1760, generosament cedit per Gabriele & Michael Andreae-Jäckering.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?