Rosanne Philippens

Rosanne Philippens ©Marco Borggreve
BIOGRAFIA

La violinista Rosanne Philippens és una comunicadora extraordinària, amb una musicalitat innata i un enfocament contagiosament alegre i sincer. Està molt sol·licitada als Països Baixos, on actua regularment  com a solista i com a músic de cambra, a les principals sales i cicles. La manera de tocar de Philippens és refinada, exuberant i profunda, i va ser descrita pel diari holandès De Telegraaf com «enèrgica, sensible i impecable».

Aquesta temporada 20/21 cal ressaltar el seu retorn per dirigir i tocar amb l’Orquestra Nacional de Lió i amb la Simfònica de St. Gallen, i els seus debuts amb la Royal Philharmonic i les orquestres simfòniques escoceses de la BBC. Destaquen recentment les seves actuacions amb les Filharmòniques de Rotterdam i de la Ràdio de Netherlands i la Residentie Orkest, tant a La Haia com al Concertgebouw d’Amsterdam. També ha col·laborat amb les Simfòniques de Vancouver i Winnipeg i amb orquestres a Barcelona, Alemanya, Finlàndia i Suïssa, amb directors com Nézet-Séguin, Foster, Tausk, de Vriend, Hermus i Collon.

En recital i música de cambra, Philippens toca habitualment amb artistes com István Vardai, Vilde Frang, Julien Quentin, Vikingúr Olafsson, Amihai Grosz, Camille Thomas i Zoltán Fejérvári en festivals i sales de tota Europa.

Philippens grava exclusivament per a Channel Classics i tots els seus enregistraments han rebut elogis brillants.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?