Rosanne Philippens

Rosanne Philippens ©Marco Borggreve
BIOGRAFIA

La violinista Rosanne Philippens és una comunicadora extraordinària, amb una musicalitat innata i un enfocament contagiosament alegre i sincer. Està molt sol·licitada als Països Baixos, on actua regularment  com a solista i com a músic de cambra, a les principals sales i cicles. La manera de tocar de Philippens és refinada, exuberant i profunda, i va ser descrita pel diari holandès De Telegraaf com «enèrgica, sensible i impecable».

Aquesta temporada 20/21 cal ressaltar el seu retorn per dirigir i tocar amb l’Orquestra Nacional de Lió i amb la Simfònica de St. Gallen, i els seus debuts amb la Royal Philharmonic i les orquestres simfòniques escoceses de la BBC. Destaquen recentment les seves actuacions amb les Filharmòniques de Rotterdam i de la Ràdio de Netherlands i la Residentie Orkest, tant a La Haia com al Concertgebouw d’Amsterdam. També ha col·laborat amb les Simfòniques de Vancouver i Winnipeg i amb orquestres a Barcelona, Alemanya, Finlàndia i Suïssa, amb directors com Nézet-Séguin, Foster, Tausk, de Vriend, Hermus i Collon.

En recital i música de cambra, Philippens toca habitualment amb artistes com István Vardai, Vilde Frang, Julien Quentin, Vikingúr Olafsson, Amihai Grosz, Camille Thomas i Zoltán Fejérvári en festivals i sales de tota Europa.

Philippens grava exclusivament per a Channel Classics i tots els seus enregistraments han rebut elogis brillants.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?