Ruth Reinhardt

RuthcReinhart ©Jessica Schafer
BIOGRAFIA

Amb un repertori que explora les tradicions del Romanticisme i el Classicisme alemanys i, alhora, les obres noves i contemporànies de compositors vius, Reinhardt s’està consolidant com una de les directores joves més dinàmiques d’avui. Destaca per les seves interpretacions elegants i subtils, així com per la seva imaginació programàtica i intel·ligència musical.

Durant la temporada 2019-2020 va debutar amb l’Orquestra Nacional d’Île-de-France, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt, la Deutsche Streicherphilharmonie de Berlín, l’Orquestra MDR de Leipzig, l’Orquestra Simfònica de Helsingborg, l’Orquestra Tonkünstler, l’Orquestra Simfònica de Gävle i, als Estats Units, amb les orquestres simfòniques de Detroit, Baltimore, Houston, San Antonio i Grand Rapids, i l’orquestra de cambra de St. Paul, entre altres. També tornarà a dirigir l’Orquestra Simfònica de Dallas, on va fer d’ajudant de direcció durant dues temporades sota la batuta de J. van Zweden fins al final de la temporada 2017-2018.

Reinhardt va ser becada al programa Dudamel Fellows per treballar amb G. Dudamel a l’Orquestra Filharmònica de Los Angeles durant la temporada 2017-2018, i va exercir d’ajudant de direcció de l’Orquestra del Festival de Lucerna el 2018 i el 2019. Nascuda a Saarbrücken (Alemanya), va estudiar violí des de ben petita i als 17 anys ja havia composat i dirigit una òpera infantil. Ha dirigit diverses produccions operístiques, com Rusalka, El ratpenat i El caçador furtiu. Va obtenir el màster en direcció a la Juilliard School de Nova York, on va estudiar amb A. Gilbert.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?