Ruth Reinhardt

RuthcReinhart ©Jessica Schafer
BIOGRAFIA

Ruth Reinhardt és segurament una de les directores més fascinants i versàtils del nostre temps i impressiona arreu del món per la seva immensa intel·ligència musical, la seva direcció elegant i el seu repertori insòlit.

Durant la temporada 19-20, va dirigir l’Orquestra Nacional de l’Île-de-France a París, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt, l’Orquestra Simfònica Alemanya de Berlín, l’Orquestra Simfònica de Helsinborg, l’Orquestra Tonkünstler de Baixa Àustria i l’Orquestra Simfònica de Gävle. A més, la van tornar a convidar l’Orquestra Simfònica de Malmö, l’Orquestra Simfònica de Kristiansand i l’Orquestra Simfònica de Dallas, on va fer d’ajudant de direcció de Jaap van Zweden durant dues temporades.

Aquesta temporada dirigirà l’Orquestra Nacional de França, l’Orquestra Simfònica Alemanya de Berlín* i l’Orquestra de la Ràdio del Centre d’Alemanya (MDR)*.

Nascuda a Saarbrücken, Alemanya, Reinhardt va estudiar violí i direcció a la Universitat de les Arts de Zuric. Després de graduar-se, va obtenir el màster en direcció a The Juilliard School de Nova York, on va estudiar amb Alan Gilbert.

* Posposat per la pandèmia de la COVID-19.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?