Salvador Brotons

BIOGRAFIA

Com a compositor ha escrit més de 150 obres, majoritàriament orquestrals i de cambra, i ha guanyat diversos guardons, entre ells el Premio Orquesta Nacional de España (1977), el premi Jove d’Or (1980), el Premi Ciutat de Barcelona (1983 i 1986), el Southeastern Composers League Award (1986), The Madison University Flute Choir Composition Award (1987) i el Premi Reina Sofia de Composició (1991).  Un bon nombre de les seves obres han estat editades i també enregistrades en diversos CD, tant a Europa com als Estats Units.

Al nostre paĂ­s ha estat director titular de l’Orquestra Simfònica de Balears “Ciutat de Palma” (1997-2001 i 2009-2013), l’Orquestra Simfònica del Vallès (1997-2002) i la Banda Municipal de Barcelona (2007-2018).  Des de l’any 1991 dirigeix la Vancouver Symphony (Estats Units) i, actualment, Ă©s tambĂ© el principal director convidat de la Banda Municipal de Barcelona. Com a convidat ha dirigit diverses orquestres a Israel, Alemanya, Xina, Bèlgica, Corea, França, ItĂ lia, Mèxic, els Estats Units i al nostre paĂ­s. A mĂ©s, compagina una intensa agenda com a director d’orquestra amb la composiciĂł d’un bon nombre d’encĂ rrecs d’obres de tot gènere. És professor de direcciĂł d’orquestra i composiciĂł a l’Escola Superior de MĂşsica de Catalunya (ESMuC).

Aquest 2020 ha estat distingit amb el Clark County Arts Commission Lifetime Achievement Award pels seus anys al servei de la comunitat artĂ­stica de SW Washington.

ATENCIĂ“

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIĂ“

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?