Salvador Mas

Salvador Mas ©Salvador Mas
BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona i format a l’Escolania de Montserrat, al Conservatori Superior Municipal de Barcelona i a la Universitat de Música i Arts escèniques de Viena.

Ha estat director titular de l’Orquestra Ciutat de Barcelona, de l’Orfeó Català, la Filharmònica Würtembergische Reutlingen (Alemanya), l’Orquestra Simfònica Limburg de Maastricht (Països Baixos), l’Orquestra de Cambra d’Israel de Tel Aviv (Israel), l’Orquestra Simfònica de Düsseldorf (Alemanya), i l’Orquestra Ciudad de Granada. Actualment és director associat de la Franz Schubert Filharmonia.

Ha impartit classes de direcció d’orquestra al Conservatori Superior Municipal de Barcelona, a les classes magistrals Wiener Meisterkurse de Viena i ha estat director de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Ha editat música de Tomás Luis de Victoria, Antoni Nicolau, Eduard Toldrà, Juli Garreta i ha completat el Rèquiem i la Missa en Do menor de Mozart, estrenats fa poc a Barcelona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?