Sara Ferrández

BIOGRAFIA

Nascuda a Madrid el 1995, va començar a tocar la viola amb només 3 anys. Va estudiar a l’ESM Reina Sofía de Madrid, a l’Escola de Música Hanns Eisler i l’Acadèmia Karajan de Berlín. Ha actuat com a solista en importants sales espanyoles com l’Auditorio Nacional de Música de Madrid, L’Auditori de Barcelona o l’Auditorio Príncipe Felipe d’Oviedo. Toca habitualment amb l’Orquestra Filharmònica de Berlín i és membre de l’East West Divan, dirigida per D. Barenboim. Ha participat en importants festivals de cambra i ha realitzat gires com a membre de l’Ensemble Mutter Virtuosi.

Entre els compromisos d’aquesta temporada destaquen els concerts com a solista amb l’OBC o la seva participació al programa ECHO Rising Stars, formant trio amb C. Gómez Godoy i M. Häring, amb els qui oferirà concerts en algunes de les sales més prestigioses d’Europa.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?