Sebastian Knauer

BIOGRAFIA

Va debutar com a pianista als 14 anys en un concert a la Laeiszhalle d’Hamburg i ara ja compta amb una carrera com a concertista de mĂ©s d’un quart de segle. Ha tocat en prestigioses sales com la Berliner Philharmonie, la Gewandhaus de Leipzig, el Concertgebouw d’Amsterdam, la Wigmore Hall de Londres, el Théâtre des Champs-ÉlysĂ©es de ParĂ­s, la Konzerthaus de Viena, el Centre Lincoln de Nova York i el Gran Teatre Nacional de la Xina a PequĂ­n sota la batuta de directors com V. Fedoseiev, J. Axelrod, M. Sanderling, F. Luisi, T. Hengelbrock, N. Järvi, V. Spivakov, I. Metzmacher, J. LĂłpez Cobos, S. Young, P. Entremont i J. van Zweeden. Actua sovint amb el violinista Daniel Hope, amb qui forma un aclamat duo. TambĂ© Ă©s convidat amb freqüència a festivals importants d’arreu del mĂłn.

El seu repertori estĂ  recollit en els mĂ©s de quinze treballs discogrĂ fics que ha publicat fins ara, destaca l’àlbum Ăśber Bach guardonat amb el premi Echo Klassik 2017. TambĂ© sĂłn molt coneguts els seus projectes Word Meets Music i l’homenatge que va fer a George Gershwin el 1998. TambĂ© Ă©s un entusiasta organitzador d’esdeveniments i el 2012 va fundar el seu propi festival, el Mozartstadt Augsburg, del que n’és el director artĂ­stic.

ATENCIĂ“

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIĂ“

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?