Sebastian Knauer

BIOGRAFIA

Va debutar com a pianista als 14 anys en un concert a la Laeiszhalle d’Hamburg i ara ja compta amb una carrera com a concertista de més d’un quart de segle. Ha tocat en prestigioses sales com la Berliner Philharmonie, la Gewandhaus de Leipzig, el Concertgebouw d’Amsterdam, la Wigmore Hall de Londres, el Théâtre des Champs-Élysées de París, la Konzerthaus de Viena, el Centre Lincoln de Nova York i el Gran Teatre Nacional de la Xina a Pequín sota la batuta de directors com V. Fedoseiev, J. Axelrod, M. Sanderling, F. Luisi, T. Hengelbrock, N. Järvi, V. Spivakov, I. Metzmacher, J. López Cobos, S. Young, P. Entremont i J. van Zweeden. Actua sovint amb el violinista Daniel Hope, amb qui forma un aclamat duo. També és convidat amb freqüència a festivals importants d’arreu del món.

El seu repertori està recollit en els més de quinze treballs discogràfics que ha publicat fins ara, destaca l’àlbum Über Bach guardonat amb el premi Echo Klassik 2017. També són molt coneguts els seus projectes Word Meets Music i l’homenatge que va fer a George Gershwin el 1998. També és un entusiasta organitzador d’esdeveniments i el 2012 va fundar el seu propi festival, el Mozartstadt Augsburg, del que n’és el director artístic.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?