Sebastian Knauer

BIOGRAFIA

Sebastian Knauer té a l’esquena una carrera com a concertista de més d’un quart de segle i va debutar com a pianista als 14 anys en un concert a la Laeiszhalle d’Hamburg.Ha tocat en prestigioses sales com la Berliner Philharmonie, la Gewandhaus de Leipzig, el Concertgebouw d’Amsterdam, la Wigmore Hall de Londres, el Théâtre des Champs-Élysées, la Konzerthaus de Viena, el Centre Lincoln de Nova York i el Gran Teatre Nacional de la Xina a Pequín sota la batuta de directors com Vladimir Fedoseiev, John Axelrod, Michael Sanderling, Fabio Luisi, Thomas Hengelbrock, Neeme Järvi, Vladimir Spivakov, Ingo Metzmacher, Jesús López Cobos, Simone Young, Philippe Entremont i Jaap van Zweeden. Actua sovint amb el seu amic i company el violinista Daniel Hope, amb qui forma un aclamat duo. També és convidat amb freqüència a festivals importants d’arreu del món.

El seu repertori, summament ampli i divers, està recollit en els més de quinze treballs discogràfics que ha publicat fins ara. Amb el seu últim àlbum Bach & Sons II acompanyat de la Zürcher Kammerorchester, va explorar un cop més el llegat musical de la dinastia Bach i el seu extraordinari àlbum Ãœber Bach va ser guardonat amb el premi Echo Klassik 2017. També són molt coneguts els seus projectes Word Meets Music i l’homenatge que va fer a George Gershwin el 1998, que celebrava els cent anys del seu naixement. Durant aquest any presentarà un programa per celebrar un altre centenari, el de Leonard Bernstein, amb un programa en que col·laborarà amb Jamie Bernstein, filla del compositor americà.També és un entusiasta organitzador d’esdeveniments i el 2012 va fundar el seu propi festival: el mozart@augsburg, del que és el seu director artístic.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.


ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.


ATENCIÓ

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que tenim plans de subscripcions amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes. Vols continuar amb aquesta transacció?