Seong-Jin Cho

Seong-Jin Cho ©Harald Hoffmann
BIOGRAFIA

Amb un talent aclaparador i una musicalitat innata, Seong-Jin Cho s’està embarcant ràpidament en una carrera d’àmbit mundial i és considerat un dels artistes més distintius de la seva generació. Les seves interpretacions reflexives i poètiques combinen l’estil amb la puresa i gaudeixen d’un impressionant sentit natural de l’equilibri.

Seong-Jin Cho va cridar l’atenció del món el 2015 quan va guanyar el Primer Premi al Concurs Internacional Chopin a Varsòvia. Aquest mateix concurs va impulsar les carreres d’artistes de renom mundial com ara Martha Argerich, Maurizio Pollini o Krystian Zimerman.

Entre els seus recents compromisos hi ha col·laboracions amb l’Orquestra Simfònica de Londres i Gianandrea Noseda al Barbican Centre, la Filharmònica de Los Angeles i Gustavo Dudamel al Walt Disney Hall, l’Orquestra Filharmònica de Ràdio France i Myung-Whun Chung a la Philharmonie de París, l’Orquestra Gewandhaus amb Antonio Pappano, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera amb Mariss Jansons, les Filharmòniques de Nova York i de Hong Kong amb Jaap van Zweden, la Simfònica de Pittsburgh amb Manfred Honeck, l’Orquestra Simfònica de Toronto amb Sir Andrew Davis, l’Orquestra de la Ràdio Finesa i Hannu Lintu i l’Orquestra del Festival de Budapest i Ivan Fischer.

Altres aparicions orquestrals importants inclouen l’Orquestra Reial de la Concertgebouw, l’Orquestra de París, l’Orchestra Mariinsky, l’Orquestra Filharmònica de Munic, la Simfònica de la Ràdio de Berlín, la Reial Filharmònica de Liverpool, l’Orquestra Simfònica NHK, l’Orquestra Simfònica de Detroit, la NDR Elbphilharmonie, la Simfònica de la RAI i l’Orquestra della Scala.

Nascut el 1994 a Seül, Seong-Jin Cho va començar a aprendre piano als 6 anys i va oferir el seu primer recital públic als 11. El 2009, es va convertir en el guanyador més jove de la competició internacional de piano Hamamatsu del Japó. El 2011, va guanyar el Tercer premi al Concurs Txaikovski a Moscou a l’edat de 17 anys. El 2012, es va mudar a París per estudiar amb Michel Béroff al Conservatori Superior de Música de París, on es va graduar el 2015. Actualment resideix a Berlín.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?