Shuaib Mushtaq

Shuaib Mushtag ©Erol Gum
BIOGRAFIA

Shuaïb-Aftab-Ahmad Mushtaq és la 7a generació del cant Gwalior Gharana i la 5a del Talwandi Gharana. Va començar en el món de la música a la l’edat d’11 anys i va fer el seu primer concert als 13. Des de llavors, ha actuat en molts escenaris.

Canta el sufí, el Qawwali i el Khayal d’una forma molt pura. El cant Khayal en la tradició de Gwalior Gharana li va ser transmès pel llegendari Ustad Ghulam Hassan Shaggan, i el cant sufí del Punjab Ang Qawwali pel famós mestre Ustad Sher Ali Meher Ali de Talwandi Gharana.

Shuaib va aprofundir en el seu cant amb els seus mestres i es va interessar en tocar molts instruments indis i orientals, fet que li ha proporcionat un estil molt peculiar. Combinant estils instrumentals i vocals de Taan, Gamak, Jor, Jhalla i Sargam, Shuaib ofereix un color especial al Qawwali que abraça el públic.

Shuaib és el rostre de l’autèntic Qawwali. Ha actuat en molts països com Pakistan, Síria, Turquia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Tunísia, Marroc, Algèria, Suïssa i França, on es mostra el seu esplendor vocal i el seu ampli coneixement, font de la seva fama al costat d’un públic expert en música.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?