Shunske Sato

Shunske Sato ©Shunske Sato
BIOGRAFIA

Shunske Sato és un violinista reconegut per les seves inconfusibles i captivadores interpretacions, amb instruments tant moderns com històrics. Molt sol·licitat com a concertino, músic de cambra, solista i professor, destaca pel seu caràcter creatiu i versàtil.

Resident als Països Baixos, és el director artístic i el primer violí de la Nederlandse Bachvereniging, i és també el concertino de Concerto Köln. Sovint actua com a concertino convidat amb agrupacions com la Freiburger Barockorchester. Des del 2013 és professor del Conservatori d’Amsterdam, on imparteix classes de violí.

Ha actuat com a solista amb diferents orquestres nord-americanes i europees, com ara la Deutsche Oper Berlin, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, l’Orquestra Filharmònica de Radio France i l’Orquestra Simfònica Nacional del Regne Unit, així com la Simfònica NHK i l’Osaka Century Orchestra, ambdues del Japó.

La seva extensa discografia inclou obres per a violí solista de Bach, Telemann, Paganini i Eugène Ysaÿe. Com a violí solista i com a concertino, Shunske ha treballat amb nombrosos directors d’orquestra, entre els quals destaquen I. Bolton, R. Egarr, C. Hogwood i K. Nagano.

El 2010 va guanyar el segon premi i el premi del públic a la 17a edició del Concurs Internacional J. S. Bach de Leipzig. Amb 12 anys, va obtenir el premi Young Concert Artists. Nascut a Tòquio, Shunske es va traslladar als Estats Units als 4 anys. Va estudiar a la Juilliard School de Nova York, al Conservatoire National de Région de París i a la Hochschule für Musik und Theater de Munic.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?