Sònia Gómez

Sònia Gómez ©Sònia Gómez
BIOGRAFIA

Ballarina, performer i coreògrafa nascuda a La Sènia (Tarragona), va estudiar dansa contemporània i coreografia a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’Escola de Dansa Contemporània P.A.R.T.S de Brussel·les, Bèlgica.

Des de l’any 2004 treballa en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció de la identitat i el descobriment de certes impostures socials a través de l’art, del cos i de la performance.

Ha actuat a Espanya, Regne Unit, Itàlia, Alemanya, França, Estònia, Portugal, Estats Units, Brasil, Mèxic, Holanda, Colòmbia, Xile, Xina, República Txeca i Canadà, i ha rebut diversos guardons com el Premi FAD Sebastià Gasch (2007), Premi Espectacle Innovador en Gira. Experiències amb un desconegut. Fira International/Osca (2010), Premi Delfí Colomer Menció Especial per A Vore (2017), Premi Millor Espectacle de Dansa Premis Butaca per A Vore (2018).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?