S貌nia G贸mez

S貌nia G贸mez
BIOGRAFIA

Ballarina, performer i core貌grafa nascuda a La S猫nia (Tarragona), va estudiar dansa contempor脿nia i coreografia a l鈥橧nstitut del Teatre de Barcelona i a l鈥橢scola de Dansa Contempor脿nia P.A.R.T.S de Brussel路les, B猫lgica.

Des de l鈥檃ny 2004 treballa en projectes que tenen com a eixos tem脿tics la construcci贸 de la identitat i el descobriment de certes impostures socials a trav茅s de l鈥檃rt, del cos i de la performance.

Ha actuat a Espanya,聽Regne Unit, It脿lia, Alemanya, Fran莽a, Est貌nia, Portugal, Estats Units, Brasil, M猫xic, Holanda, Col貌mbia, Xile, Xina, Rep煤blica Txeca i Canad脿, i ha rebut diversos guardons com el Premi FAD Sebasti脿 Gasch (2007), Premi Espectacle Innovador聽en Gira. Experi猫ncies amb un desconegut. Fira International/Osca (2010), Premi Delf铆 Colomer聽Menci贸 Especial per A Vore (2017), Premi Millor Espectacle de Dansa Premis Butaca per聽A Vore (2018).

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.


ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.


SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?