Sònia Gómez

Sònia Gómez ©Sònia Gómez
BIOGRAFIA

Ballarina, performer i coreògrafa nascuda a La Sènia (Tarragona), va estudiar dansa contemporània i coreografia a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’Escola de Dansa Contemporània P.A.R.T.S de Brussel·les, Bèlgica.

Des de l’any 2004 treballa en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció de la identitat i el descobriment de certes impostures socials a través de l’art, del cos i de la performance.

Ha actuat a Espanya, Regne Unit, Itàlia, Alemanya, França, Estònia, Portugal, Estats Units, Brasil, Mèxic, Holanda, Colòmbia, Xile, Xina, República Txeca i Canadà, i ha rebut diversos guardons com el Premi FAD Sebastià Gasch (2007), Premi Espectacle Innovador en Gira. Experiències amb un desconegut. Fira International/Osca (2010), Premi Delfí Colomer Menció Especial per A Vore (2017), Premi Millor Espectacle de Dansa Premis Butaca per A Vore (2018).

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?