Sophie Harmsen

Sophie Harmsen ©Tatjana Dachsel
BIOGRAFIA

Sophie Harmsen és una de les mezzosopranos amb més èxit internacional. Ha estat convidada per orquestres de renom com l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, sota la batuta de Daniel Harding; musicAeterna, amb el director Teodor Currentzis; l’Orquestra del Konzerthaus de Berlín, dirigida per Iván Fischer; l’Orquestra Simfònica de Düsseldorf, conduïda per Ádám Fischer; l’Orquestra Filharmònica de l’Elba de la Ràdio del Nord d’Alemanya (NDR), amb la direcció de Thomas Hengelbrock; l’Orquestra Simfònica Alemanya de Berlín, amb Manfred Honeck al capdavant, i l’Orquestra Barroca de Friburg, dirigida per Jérémie Rhorer.

En els darrers anys, no ha deixat d’ampliar el seu repertori, que comprèn els Wesendonck Lieder de Wagner, amb la direcció de Kent Nagano; Das Lied von der Erde (La cançó de la Terra), dirigida per Markus Stenz, i la Missa Solemnis de Beethoven, sota la batuta de René Jacobs.

Els compromisos més destacats d’aquesta temporada són els concerts amb Philippe Herreweghe (Rèquiem de Dvorák i Missa en do de Mozart), amb David Afkham i l’Orquestra Nacional d’Espanya (Missa en si de Bach) i amb Salvador Mas i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (Missa solemnis de Beethoven).

Sophie Harmsen va estudiar a la Universitat de Ciutat del Cap i també va ser alumna de la doctora Edith Wiens.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?